Ivan vertelt de groep over de persconferentie rondom het boksgala

Ivan vertelt de groep over de persconferentie rondom het boksgala

Afgelopen avond roept Ivan de groep bij elkaar. Morgen vindt er namelijk een persconferentie plaats voor het gevecht tussen Ruud en Ivan. Ivan wil graag de planning even doornemen. Om half 11 zullen de trainers van Ivan komen. Niet veel later komt de Nederlandse boksbond samen met Emil, die de scheidsrechter zal zijn tijdens de fightnight. Ook zal er morgen pers aanwezig zijn. Ruud komt ook voegt Ivan er verder aan toe. Ivan zal morgen als Ruud binnenkomt al druk aan het trainen zijn. Daarna zullen de mannen een stare down hebben. Ruud is mijn broeder maar morgen niet legt hij verder uit. En verwacht dan ook dat de bewoners dit uiterst serieus nemen. Vervolgens vertelt Ivan wat er nog moet gebeuren. De bewoners en Ivan hebben er onwijs veel zin in en gaan enthousiast weer uit elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *