Rienk is gefrustreerd omdat hij midden in het spel van Utopia zit

Rienk is gefrustreerd omdat hij midden in het spel van Utopia zit

Madilia heeft tegen Rienk gezegd dat hij zich niet met de wedstrijd van Utopia moet bemoeien. Ook een aantal andere bewoners zijn het hier mee eens. Dit zorgt voor de nodige frustraties bij Rienk en hij uit deze bij Bas. Toen iedereen vond dat ik mocht blijven wisten jullie dat ik positief of negatief zou kunnen beïnvloeden legt Rienk uit. Toch baalt hij van de situatie waarin hij nu zit. Daarom wilde ik weg als de finale begon, ik zit er middenin voegt hij er verder aan toe. En vertelt verder dat hij gekomen is om de ideale samenleving te creëren. Het feit dat er nu vooral over de wedstrijd, stemmen en complotten wordt gesproken vindt hij dan ook lastig. Ik ben hier niet voor het spel. Om dit soort shit wil ik niet meedoen benadrukt hij. Wie ben ik? Ik doe niet eens mee roept hij vervolgens gefrustreerd uit. Toch wil Rienk de mini samenleving nog niet verlaten. Ik vind het fijn en ik voel me goed in de groep sluit hij af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *