Billy heeft zich bedacht en lijkt niet meer mee te doen aan het complot om Chipp weg te krijgen

Billy heeft zich bedacht en lijkt niet meer mee te doen aan het complot om Chipp weg te krijgen

Billy heeft vernomen dat onder andere Linda, Madilia, Mehmet en Ivan een pact willen vormen tegen Chipp. Ze hopen genoeg stemmen te kunnen verzamelen om Chipp in de gevarenzone te krijgen en de drieling zo uit elkaar te krijgen. Billy die ook een aantal stemmen heeft gehad ziet dit plan ondanks het feit wat ze eerder liet weten, niet zo zitten. We moeten ervan uit gaan dat ik op die bank kom en als ik Chipp tegenover me heb kiest iedereen voor hem legt ze uit. Daarom lijkt het haar slimmer om op een zwakkere tegenstander te stemmen zodat ze meer kans maakt om te blijven. Daarnaast vallen we hun dan niet meteen aan, daar geven we ook een signaal mee af gaat ze verder, doelend op de Demi, Fay en Chipp. Mehmet begrijpt Billy haar insteek en hij lijkt dan ook van gedachte te veranderen. Dan kan ik gewoon weer mijn eigen ding doen en mijn eigen volgorde aanhouden zegt hij blij. Voor nu lijkt het complot tegen Chipp dus van de baan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *