René wil krachten bundelen om mensen uit Utopia te werken

René wil krachten bundelen om mensen uit Utopia te werken

Bas en René bespreken al vroeg de stemmingen van aankomende maandag. Gisteren heeft José Utopia verlaten en de twee mannen zijn erg benieuwd welke twee bewoners er volgende week genomineerd worden. René houdt er verschillende theorieën op na. Het kan zijn dat ze nu op mij gaan, of toch weer op Baldr zegt hij. Daarnaast is Billy volgens hem ook een kanshebber om veel stemmen te krijgen. Het lijkt René dan ook het slimst als de krachten worden gebundeld. Met welke mensen willen we overblijven vraagt hij zich af waarna hij voorzichtig voorstelt om met het groepje van Chipp, waar Demi, Fay, Cemal en Beau ook bij horen het kamp van Madilia en Linda eruit te werken. Wat René niet weet is dat in dit zojuist genoemde kamp juist zijn naam valt. Wie denk jij dat er volgende week genomineerd worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *