Linda en Madilia hebben weinig goede woorden over voor René

Linda en Madilia hebben weinig goede woorden over voor René

Gisteren heeft José door de keuze van de groep, Utopia moeten verlaten. Vooral Madilia en Linda hebben het hier erg moeilijk mee. René waar José al een tijdje niet meer goed mee omging, liep gisteren niet mee naar de poort om afscheid te nemen van José. Dit zit Madilia en Linda erg dwars. Dat hij niet eens het fatsoen heeft om mee te lopen zegt Linda. Het is kinderachtig antwoordt Madilia. De twee hebben dan ook geen goed woord meer over René. Het zegt meer over hem dan over haar aldus Madilia. Volgens de dames heeft José netjes afscheid genomen en is het juist René die hier fout zit. En hij is ook nog eens niet te vertrouwen sluit Madilia het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ruud at 12:20

    Nou dames jullie hadden ook geen fatsoen om Baldr te feliciteren dat hij mag blijven dus praat dan poep, wordt tijd dat jullie de uit gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *