Het is een spannende dag voor Ivan

Het is een spannende dag voor Ivan

Het is een bijzondere dag voor Ivan. Over drie dagen vindt de grote fight night plaats waarbij Ivan en Ruud het dan tegen elkaar zullen opnemen. Vandaag is er een grote persconferentie. Ivan en Ruud zullen een fit test ondergaan en de twee vechters zullen ook een stare down houden. Hij heeft zijn mede bewoners al vertelt wat er allemaal nog gebeuren moet. Hierna zondert hij zich even van de groep af. Zenuwachtig loopt hij vervolgens door de loods tot zijn trainers het Utopia terrein op komen. Dan is er niet langer tijd om na te denken, tijd om te trainen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *