Billy heeft de behoefte niet meer om Utopia te winnen

Billy heeft de behoefte niet meer om Utopia te winnen

Gisteren heeft Rienk van verschillende bewoners te horen gekregen dat hij zich minder met de finale moet bemoeien. Zij vinden dat Rienk de bewoners positief of negatief kan beïnvloeden en dit vinden zij niet eerlijk, aangezien Rienk een gast is. Rienk heeft het hier erg moeilijk mee maar toch wil hij de mini samenleving niet verlaten omdat hij met een doel is gekomen. Op deze nieuwe dag vertelt hij aan Billy wat hem dwars zit. Billy begrijpt hem volkomen en zegt dat ze het ook moeilijk heeft met het spel dat er gespeeld wordt. Er worden groepjes gevormd en tactieken bedacht. Dat is niet mijn Utopia benadrukt ze. Ook al heeft Billy maanden lang geroepen dat ze de uiteindelijke winnaar wil worden, maar lijkt hier nu iets anders over te denken. Ik heb die titel al zegt ze tegen Rienk. Hij zit in mijn hart, ik hoef hem niet op papier vervolgd ze. Rienk begrijpt wat Billy bedoelt en de twee praten nog even door over alles wat er nu gaande is. Het wordt een slagveld sluit Billy af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. cor van de haar at 02:40

    eerst beau die is echt veel doortrapter! mensen die altijd lachen klopt niet. hoe reageerde ze wel niet dat billy met johan was ze kon het echt niet hebben

  2. joke gotte at 15:38

    Heel gauw naar huis want je bent eindelijk voor de meeste Utopianen door de mand gevallen ,hoop echt dat je volgende week vertrekt ,je doet je zo zielig voor ,maar je bent een open boek voor heel veel mensen .

  3. Ria at 13:36

    Wat is ze toch een lachertje ze wordt aan alle kanten in de steek gelaten en dat heeft ze voor 100% aan haar zelf te danken.Ik hoop echt dat ze volgende ronde vertrekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *