Cemal en Romy hebben besloten het spel in Utopia harder te spelen

Cemal en Romy hebben besloten het spel in Utopia harder te spelen

Sinds het begin van de finale praten de bewoners over niks anders. De stemmingen, complotten en theorieën zijn het onderwerp van gesprek. Ik heb het gevoel dat ik de hele tijd alert moet zijn zegt Romy tegen Cemal als ze samen een rondje lopen. Cemal begrijpt wat ze bedoelt. Je gaat heel snel mensen wantrouwen benadrukt ze. Cemal denkt verder dan ook dat de komende periode de ware aard van de bewoners naar boven zal komen. Jij moet ook wat harder worden adviseert Romy aan Cemal. Ik dacht eerst ook dat open en eerlijk zijn de manier was maar dat is het niet gaat ze verder. Cemal knikt. Want als er straks een ton te winnen valt, gaan wij ook niet meer de lieve zijn, toch? vraagt Romy onzeker. Het lijkt haar handig om goed contact te houden met Beau en Bas. Cemal denkt hier op zijn beurt anders over. Ik wil geen groepje vormen besluit hij. Romy denkt dat het niet anders kan. Uiteindelijk gaan alle groepjes elkaar aanvallen sluit ze af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. chagija at 14:27

    Nou daar waren cemal en romy al veer eerder mee bezig. ze zijn absoluut niet zo onschuldig wat iedereen denkt. vooral romy met der krokedillen tranen altijd. even flink brullen en ze krijgt der zin weer. snap niet dat iedereen daar zo blind en doof voor is. in de caravan word cemal altijd bespeelt door romy.

  2. cor van de haar at 14:04

    de groep die het grootste is kan echt het spel bepalen zoveel x 3 stemmen en het is prijsschieten zorg dat balder en rene in je groepje komt en zet persoonlijke gevoelen overboord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *