Oud bewoner Ruud is gearriveerd voor de boksgala persconferentie

Oud bewoner Ruud is gearriveerd voor de boksgala persconferentie

Oud Utopia bewoner Ruud is weer in Utopia gearriveerd. Hij komt vandaag voor de persconferentie van de bokswedstrijd tussen hem en Ivan. Rustig loopt hij richting de loods. Bij de koeien maakt hij een korte tussenstop om even naar ze te kijken. De eerste bewoner die hij tegenkomt is Bas. Je ziet er goed uit complimenteert Bas hem. Ruud wil weten hoeveel mensen denken dat hij gaat winnen. Vier mensen denken dat jij wint zegt Bas. Als ook de andere Utopianen vrolijk op hem aflopen doet Ruud koeltjes. Ik ben hier zakelijk, ik moet in mijn focus blijven benadrukt hij.  Rienk kan wel op een dikke knuffel rekenen. Voor wie ben je vraagt Ruud hem meteen. Rienk beantwoordt zijn vraag met een lach maar laat niets los. Ook Emil die net voor Ruud het terrein op kwam, krijgt een dikke knuffel. Als Ruud daarna plaats neemt onder het penthouse komt Billy op hem af om te vertellen dat ze groenten heeft klaarstaan. Ook Ruud wimpelt Billy af. Ik moet me voorbereiden zegt hij en daar is ook alles mee gezegd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *