Ruud en Ivan doen een fittest om te kijken of ze fit genoeg zijn voor de bokswedstrijd

Ruud en Ivan doen een fittest om te kijken of ze fit genoeg zijn voor de bokswedstrijd

Na de terugkeer van Ruud gaat het hek weer open. Een grote groep pers komt het Utopia terrein oplopen. Deze pers heeft belangstelling voor het gevecht van het jaar tussen Ruud en Ivan. Dit gevecht zal aanstaande zaterdag plaatsvinden. Als de pers zich heeft geïnstalleerd is het tijd voor Ivan en Ruud om aan de fittest te beginnen. De Nederlandse boksbond zal beoordelen of de heren fit genoeg zijn voor de wedstrijd. Allereerst moeten zij wat bokstechnieken laten zien. Daarna is het tijd voor de piepjestest. Een test waarbij de mannen moeten rennen en hun conditie getest wordt. Tijdens het rennen dagen Ruud en Ivan elkaar continu uit. Ik ga winnen roept Ruud terwijl hij Ivan lang aankijkt. Gefeliciteerd dan snauwt Ivan terug. Als de piepjestest achter de rug is, is het tijd voor de volgende test. De pers doet ondertussen volop verslag van wat er gebeurt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Hans at 16:16

    Nou Ik hoop dat Ruud wint dan zingt Ivan eens een toontje lager.
    Ivan denkt dat hij de koning is in Utopia.
    Ik zou het geweldig vinden als Ruud wint ik zal zeker niet de enige zijn.
    Ruud is een eerlijke vent!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *