Ivan en Ruud zijn klaar voor hun gevecht, de persdag zit erop

Ivan en Ruud zijn klaar voor hun gevecht, de persdag zit erop

Aanstaande zaterdag staat de bokswedstrijd tussen Ivan en Ruud op het programma. Onder het toeziend oog van een grote hoeveelheid publiek en oud bewoners Emil zullen de twee vechters het tegen elkaar opnemen in de ring. Vandaag is er veel pers naar Utopia gekomen, om te zien of de twee bewoners er klaar voor zijn. Nadat de twee mannen zich in het zweet hebben gewerkt voor de fittest is het tijd voor de staredown en een vragenronde. Ook worden er foto’s gemaakt en worden beide mannen uitgebreid geïnterviewd door de pers. Als de persdag is afgelopen is het tijd voor Ruud om het Utopia terrein te verlaten. Maar niet voor lang natuurlijk, want aanstaande zaterdag zal hij terug zijn om te vechten tegen Ivan. De twee mannen lijken er allebei enorm veel zin in te hebben en ze zijn er helemaal klaar voor.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *