René wil er alles aan doen om bij de laatste zes bewoners in de finale te komen

René wil er alles aan doen om bij de laatste zes bewoners in de finale te komen

Een nieuwe dag in de mini samenleving is weer aangebroken. Als René en Cemal bij de computers zitten vertelt René aan Cemal dat hij klaar is voor de eindstrijd. Kom maar op. Ik lust je rauw, ik ga max zegt hij strijdvaardig. En legt uit dat hij graag strijdt tegen sterke tegenstanders en dat hij daarom niet op Cemal zal stemmen. Ik ga niet op jou, nooit benadrukt hij. En vertelt daarna dat hij zelf voor een plek gaat bij de laatste zes. Dan ben ik blij. Hij hoopt dat Cemal het verder schopt dan de laatste zes plekken. Ik gun het jou. Dat gevoel heb ik bij de rest niet legt hij verder uit. Toch is er een iemand die ook steeds hoger in zijn achting komt te staan. Chipp gun ik het ook steeds meer. Hij is smart vervolgd hij. Cemal luistert het verhaal van René aandachtig aan. Heeft hij in René steun gevonden voor de komende tijd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *