Madilia is dolblij met haar nieuwe camera van 600 euro

Madilia is dolblij met haar nieuwe camera van 600 euro

Madilia is al een lange tijd bezig met het maken van vlogs. Hier is een goede vlogcamera erg belangrijk voor. Een tijdje geleden heeft Madilia bedacht dat het tijd is voor een nieuwe camera. Van haar eigen zakgeld heeft ze dan ook een camera besteld. Mehmet was hier niet zo over te spreken dit omdat Madilia dit niet met hem had overlegd. Madilia vind echter dat zij in haar recht staat omdat het haar eigen zakgeld is wat ze hieraan besteed heeft. Vandaag trekt Madilia een sprintje naar de brievenbus. Met een aantal pakketjes onder haar arm rent ze terug naar de loods. Een van de pakketjes is een mooi cadeau aan zichzelf, de gloednieuwe vlogcamera. Blij pakt Madilia het pakketje uit en gilt het uit. Billy en Linda doen blij met haar mee. Een camera voor gevorderden zegt Madilia blij. Ook Linda is trots op haar. Je hebt er hard voor gewerkt benadrukt ze. Hier is Billy het mee eens. Je heb zelf gespaard merkt ze op. Linda en Billy zijn het erover eens dat dit een hele prestatie is voor Madilia. Mehmet reageert echter iets minder enthousiast. Is dat de doorn in mijn oog, die 600 euro kost? grapt hij. Is dit het materealisme dat hoogtij viert? gaat hij vervolgens verder. Madilia kan niet lachen om de sarcastische opmerkingen van Mehmet. Kan je me met rust laten, ik wil hier van genieten eindigt ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *