Cemal heeft een duidelijke mening over de nieuwe camera van Madilia

Cemal heeft een duidelijke mening over de nieuwe camera van Madilia

Madilia is al ruim een week fanatiek aan het sporten. Vandaag gaat ze er weer voor samen met Cemal. Terwijl de twee over het Utopia terrein rennen komt de nieuwe camera van Madilia ter sprake. Ik vind het echt geldverspilling merkt Cemal op. Madilia vindt dit niet en legt uit dat ze haar camera voor haar passie nodig heeft. Cemal lijkt nu iets meer begrip te hebben voor de aankoop van haar. Iedereen heeft een ander doel concludeert hij. Voor de een is dat een camera, voor de ander is dat een nieuwe neus gaat hij verder. Maar wat ik wel echt geldverspilling vind is botox voegt hij eraan toe. Hiermee doelt hij op Billy. Madilia merkt op dat iedereen zelf mag invullen waaraan het zakgeld wordt besteed. En voor sommige vrouwen is dat botox gaat ze verder. Een ding weet Madilia wel, haar dag kan niet meer stuk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. chagija at 14:20

    Nou cemal je haat naar billy zal wel gevoed zijn door Romy . Jammer van jou Cemal Je moet zelf gaan nadenken en beslissen en je niet laten opstoken want daar lijkt dit heel veel op. Echt sneu van Cemal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *