Ivan is zijn trainers erg dankbaar

Ivan is zijn trainers erg dankbaar

Ivan is al een tijdje bezig om zichzelf klaar te maken voor zijn bokswedstrijd tegen oud Utopia bewoner Ruud. Op zaterdag 17 maart zal het gevecht tussen de twee plaatsvinden en zal er worden bepaald wie van de twee de echte alfa man van Utopia is. Het harde trainen doet Ivan niet alleen. Hij wordt bijgestaan door boks leraren Sascha en Joey. Op een harde, pittige en effectieve manier stomen zij Ivan klaar voor de wedstrijd. Gisteren waren de trainers ook in Utopia om Ivan bij te staan tijdens de fittest en de staredown. Als de trainers vandaag weer het Utopia terrein op komen lopen begroeten ze Ivan als elke andere dag. Ivan wil echter even wat zeggen. Hij bedankt beide mannen voor alle moeite die ze voor hem doen. Jullie betekenen veel voor mij, dank jullie wel zegt hij. Joey en Sascha antwoorden dat ze dit maar al te graag doen. Na deze lieve woorden kan de training beginnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *