Demi en Fay hebben niet veel goeds over Romy te zeggen

Demi en Fay hebben niet veel goeds over Romy te zeggen

Demi en Fay zonderen zich buiten af op de schommelbank. Ook Beau en Romy staan buiten. De tweeling kijkt van een afstandje naar hun twee mede bewoners en hebben het een en ander op hen aan te merken. Dan besluiten Beau en Romy ergens anders op het Utopia terrein te gaan kletsen. Waarom komen jullie niet hier zitten? roept Demi. Romy antwoordt dat ze het te krap wordt op de schommelbank maar dat de tweeling ook bij haar en Beau mogen komen zitten. Het is overduidelijk dat ze iets willen bespreken zonder ons erbij fluistert Fay. Ja wat een fake people antwoordt Demi. Demi en Fay ergeren zich overduidelijk aan hun mede bewoner. Ze hebben het gevoel dat Romy, rondom de stemmingen zelf het meest bezig is met het vormen van groepjes. Iets waar ze de tweeling juist voor gewaarschuwd heeft. Romy is zich echter van geen kwaad bewust, terwijl Demi en Fay vanaf een afstandje weinig goeds over haar te zeggen hebben. Ik ga het zo wel tegen haar zeggen besluit Demi. Wordt vast en zeker vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. M.Hoedemaekers at 15:21

    Nee het zijn geen fijne meiden de tweeling zitten ze zelf te roddelen over Romy en Beau en dan komen ze niet bij hun zitten en zeggen ze meteen dat ze het natuurlijk over hun hebben..
    Ze vertrouwen niemand maar het spreekwoord zegt zoals de waard is vertrouwd hij zijn klanten.?

  2. chagija at 14:59

    ja tweeling jullie zijn altijd gebruikt door romy en nu mogen jullie het bekijken. tot ze straks weer aan komt slijmen en liegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *