Romy wil een weddenschap voor de naderende bokswedstrijd sluiten

Romy wil een weddenschap voor de naderende bokswedstrijd sluiten

Romy heeft een leuk idee bedacht en besluit dit met Beau te delen. Ik ga zo naar Madilia toe voor een weddenschap vertelt ze enthousiast. Ze wil een weddenschap met Madilia aangaan over de bokswedstrijd van zaterdag. Als zij het goed heeft dan doe ik een week lang de wc’s en als ik het goed heeft moet ze een week lang mee naar de koeien gaat ze verder. Beau reageert enthousiast maar heeft wel een scherpe opmerking. Volgens mij denken jullie allebei dat Ivan gaat winnen voegt ze eraan toe. Dit zet Romy aan het denken maar ze geeft haar leuke idee hierdoor niet zomaar op. Ik bedenk wel iets roept Romy uit waarna ze met Beau en Linda verder praat over de wedstrijd van aankomende zaterdag. Beau en Romy vinden het allebei heel erg spannend dat zij moeten gaan worstelen.  Wie gaat er volgens jou winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *