Het zal Billy niet verbazen als ze de volgende eliminatieronde naar huis gestuurd wordt

Het zal Billy niet verbazen als ze de volgende eliminatieronde naar huis gestuurd wordt

Billy heeft de laatste dagen kenbaar gemaakt dat ze helemaal niet blij is met hoe de finale van Utopia er aan toe gaat. Ze vindt dat er een vies spel gespeeld wordt en dat haar mede bewoners er alles voor over hebben om de titel te winnen. Ook is het Billy opgevallen dat ze geen groepje heeft waarbij ze zich kan aansluiten. Als Billy zich in de middag afzondert in het penthouse komt Fay bij haar zitten. Het is zo nep, ik kan daar echt niet tegen legt Billy uit, doelend op het spel dat er gespeeld wordt. Daarom heeft ze besloten hier niet aan mee te doen. Het gaat alleen nog maar daar over gaat ze verder. Fay begrijpt wat ze bedoelt maar benadrukt dat dit erbij hoort. Ik vind het niet leuk om tussen dertien mensen te lopen waarvan je niet weet wat ze denken of voelen reageert Billy met een zucht. En hoop dat ook dat het snel afgelopen is. Ben je er bang voor vraagt Fay vervolgens. Billy antwoordt dat ze niet bang is en juist zin heeft om naar huis te gaan. En ik denk dat ik maandag al aan de beurt ben sluit ze af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 19:06

    Nou Billy wegwezen en snel Romy, Cemal , Baldr en Bas volop billy stemmen en Linda jij bent zovals nat als je vriendinnetje Madilia jullie stemmen ook op haar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *