De bewoners moeten 8.000 euro betalen nu José Utopia verlaten heeft

De bewoners moeten 8.000 euro betalen nu José Utopia verlaten heeft

Nu grootverdiener José Utopi heeft verlaten, moeten de bewoners 8.000 euro terugstorten naar klanten die nog een schilderij hadden besteld bij haar. Dit hoge bedrag is natuurlijk nogal wat en er wordt dan ook volop besproken hoe de groep dit gaat oplossen. Hoe gaan we die 8.000 euro opvullen vraagt Cemal aan Madilia. Cemal maakt zich zorgen om de kas, nu ze zoveel geld moeten terugstorten. Madilia lijkt zich minder zorgen te maken. Er komen heel veel evenementen aan probeert ze hem gerust te stellen. Maar volgens Cemal is de markt het enige evenement die veel geld oplevert. Toch heeft Madilia er nog steeds vertrouwen in. We verdienen ook op dagelijkse basis en we gaan ook onze spullen verkopen eindigt ze stellig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Hans at 10:21

  Nou ik ben blij dat Jose er uit is die kon alleen maar ruzie zoeken en schelden.
  Het was net een klein kind als ze haar zin niet kreeg begon ze te huilen en te schreeuwen.
  Mensen moesten gelijk doen wat zij wou zo niet was ze kwaad op iedereen.
  Ik snap heel goed dat haar man is gaan lopen zou ik ook doen met gierende banden!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Nu Linda er nog uit en dan Billy dan wordt het een stuk rustiger minder geroddel!!!

 2. Heidy at 09:43

  Zij kunnen toch allemaal die schilderijen maken? Een paar weken geleden zat zowat iedereen José te helpen bij het maken van deze schilderijen, waarom dan ook niet nu? Het is maar goed dat Chipp toen in overleg een stop op de schilderijen had gezet anders waren ze nog meer geld kwijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *