Rienk vraagt de groep of hij nog wel in Utopia mag blijven nu de finale begonnen is

Rienk vraagt de groep of hij nog wel in Utopia mag blijven nu de finale begonnen is

Voordat de bewoners hun stemmen verdelen neemt Rienk plaats voor de groep. Rienk is op bezoek in de mini samenleving en heeft altijd gezegd dat hij Utopia zal verlaten als de finale begint. Vandaag is de finale officieel begonnen en dit zou betekenen dat Rienk vandaag naar huis gaat. Het is mij veel te vroeg, ik wil eigenlijk nog niet weg vertelt hij tegenover de groep. Om deze reden wil hij de groep vragen of hij mag blijven. Jullie moeten het unaniem eens zijn legt hij verder uit. De groep is heel duidelijk. Niemand wil dat je gaat stelt Bas en dus mag Rienk blijven. Daarna is het tijd om te nomineren. We komen er zo uiteraard op terug in een nieuw nieuwsbericht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *