De klok loopt af, de bewoners uit Utopia moeten elke week nomineren

De klok loopt af, de bewoners uit Utopia moeten elke week nomineren

De mysterieuze klok in de loods zorgt voor veel spanning. De timer staat bijna op nul en de bewoners komen dan ook bij elkaar om af te wachten wat er gebeuren gaat.

Vijf, vier, drie, twee, één roepen de bewoners in koor. Precies om 13:00 loopt de klok die al ruim drie weken in de woonkamer staat af. Na 504 uur staat de teller op nul. De bewoners hebben zich in de woonkamer verzameld en staren met z’n allen naar het scherm als het woord POST verschijnt. Er klinkt gegil en Demi en Fay springen meteen op om naar de brievenbus te rennen. Vlak voordat ze bij de deur zijn bedenken de twee zich. Moeten wij het wel halen vraagt Demi, bang voor slecht nieuws. Na kort overleg besluit de groep dat Rienk de brief gaat halen. Ivan loopt met hem mee.Ivan en Rienk komen al snel weer terug met een zwarte envelop. Ivan leest vervolgens de brief voor. In de brief staat dat de bewoners vanaf nu elke week zullen nomineren. Je geeft jouw stemmen aan een bewoner die je het liefst ziet vertrekken uit Utopia gaat Ivan verder. Dit nomineren zal precies zo gaan als bij de reguliere nominaties. De twee bewoners met de meeste stemmen zitten in de gevarenzone. De volgende dag zal er één van deze twee genomineerden naar huis worden gestuurd. Dit wordt aan de hand van stemmen gedaan. Bij een gelijke stand zal er na precies 24 uur opnieuw gestemd worden. De genomineerde bewoner met de meeste stemmen mag blijven, de andere bewoner zal Utopia direct moeten verlaten. Over precies één uur zal de eerste nominatieronde al plaats vinden. De bewoners hebben dus precies een uur om te bedenken aan wie ze hun drie stemmen geven. De finale is nu echt begonnen sluit Ivan af. Er klinkt gejuich vanuit de groep maar er heerst ook meteen spanning. Hieronder kun je de brief nog eens rustig nalezen. Wie zal er morgen naar huis gestuurd worden?

 

“Beste inwoners van Utopia,

Vanaf vandaag gaan jullie elke week op maandag nomineren.

Voor alle duidelijkheid: je geeft jouw stemmen aan een inwoner die je het liefst ziet vertrekken uit Utopia. Dat doen we op dezelfde manier als bij de reguliere nominaties. Je hebt 3 stemmen die je aan één inwoner kan geven óf kan verdelen.

De twee inwoners met de meeste stemmen zitten in de gevarenzone. De volgende dag volgt namelijk DE eliminatie.

Jullie zullen dan moeten beslissen over het lot van deze twee inwoners. Om beurten geven jullie dan aan welke inwoner de voorkeur geniet voor een langer verblijf in Utopia. Bij een eventuele gelijke stand moeten jullie na precies 24 uur nog een keer stemmen.

De genomineerde inwoner met de meeste stemmen mag blijven. De andere inwoner moet Utopia DIRECT verlaten.

Maar zover is het gelukkig nog niet. Over precies een uur beginnen jullie aan de eerste nominatieronde.

Veel succes toegewenst aankomende periode en denk goed na over de keuzes die jullie allemaal moeten maken.”

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *