De bewoners bespreken onderling wie op wie gaat stemmen

De bewoners bespreken onderling wie op wie gaat stemmen

Nadat de brief is voorgelezen en duidelijk is geworden dat de bewoners elke week moet nomineren gaat iedereen hun eigen weg. In groepjes wordt er nagepraat over het stemmen en er heerst duidelijk spanning in de loods.

Romy en Beau lopen naar buiten waar ze bespreken op wie ze gaan stemmen. Ik heb geen idee op wie ik moet stemmen zegt Beau. Romy vraagt zich af of er tactisch gestemd gaat worden. Dan komt Cemal erbij staan. Ik weet het al, Billy zegt hij stellig. En denkt dat haar tijd is geweest en vindt haar niets meer toevoegen in Utopia. Romy denkt na over Baldr maar wil ook weer niet voor veilig gaan. Ze weet nog niet of ze de stemmen gaat opsplitsen of vol gaat op één persoon. Beau drukt haar mede bewoners op het hart om slim te spelen en te stemmen op concurrentie.

Binnen zitten Linda, José, Madilia en Ivan op de banken. Ik maak me flink zorgen zegt Billy tegen hen. Het viertal praat over of er tactisch gestemd gaat worden. Een ding is duidelijk, een paar bewoners staan ijzersterk. De drieling gaan een front vormen merkt Billy verder. Hier valt niet tegen op te boksen volgens haar. Tenzij wij ook een front vormen reageert Ivan erop. Dit bewijst hoe erg je elkaar nodig hebt zucht hij nog.

Demi en Fay zijn daarentegen bezig met de andere frontjes die gevormd lijken te worden. Madilia, José en Linda gaan zitten fluistert Fay. De twee proberen in te schatten welke bewoners samen gaan werken en op wie ze zullen stemmen. Chipp probeert de tweeling gerust te stellen en zegt dat het niets uitmaakt dat de andere bewoners frontjes vormen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *