Linda, Madilia en José overleggen over wat ze met hun stemmen gaan doen

Linda, Madilia en José overleggen over wat ze met hun stemmen gaan doen

Na het grote nieuws dat de finale nu echt is begonnen en dat er elke week genomineerd gaat worden zonderen de bewoners zich in groepjes af. Het besef is er dat er vanaf nu elke week iemand naar huis gaat. Omdat de bewoners maar een uur de tijd hebben om te bedenken hoe zij hun stemmen verdelen wordt er volop nagedacht en overlegd. José, Linda en Madilia zonderen zich buiten af. Mijn eerste reactie was Bas wegsturen fluistert Linda. Madilia denkt hier anders over. Moeten we niet het sterkste front eruit halen? Chipp, Demi en Fay zijn sterk gaat ze verder. De drie vrouwen willen hun stemmen met z’n drieën verdelen om zo een krachtige stem te hebben maar ze worden het nog niet helemaal eens. Ivan doet denk ik niet met ons mee vervolgd Linda. En benadrukt nogmaals dat ze Bas graag ziet gaat. Ik wil erg eigenlijk drie aan René geven reageert José. Als Mehmet langsloopt vraagt Linda hoe hij van plan is te gaan stemmen. Ik ga gewoon op mijn gevoel af, ik ga nog niet tactisch stemmen legt Mehmet uit. Dit zet Linda aan het denken. Zullen de dames het eens worden of stemmen ze alle drie op verschillende mede bewoners?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *