Volgens Cemal is het niet verstandig tactisch te stemmen

Volgens Cemal is het niet verstandig tactisch te stemmen

Terwijl de andere bewoners nog hard aan het nadenken zijn op wie ze gaan stemmen, weten Cemal en Mehmet het al zeker. Volgens Cemal is het niet slim om nu al een tactische stem uit te delen. Dan kan je ze terug verwachten legt hij verder uit. Mehmet denkt erover na om op Baldr te stemmen. Hoewel dit niet zijn grootste concurrent is, ziet hij hem toch liever gaan. Cemal vertelt daarna dat hij op Billy stemt. Als je je eigen vriendschap op het spel zet voor geld, dan ben je voor mij een fake ass bitch. Dan mag je van mij oprotten voegt hij eraan toe. Hiermee doelt hij op het feit dat Billy enige tijd geleden niet een vrijstelling stem aan Romy had gegeven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *