Baldr maakt zich zorgen om de sfeer

Baldr maakt zich zorgen om de sfeer

De bewoners hebben te horen gekregen dat er elke week genomineerd moet worden. Er zal dus ook elke week iemand Utopia moeten verlaten. Het is meerdere bewoners opgevallen dat er meteen groepjes worden gevormd. Dit is ook Baldr niet ontgaan. De sfeer wordt echt vreselijk zucht hij. Het feit dat er elke week genomineerd moet worden is volgens hem niet goed voor de harmonie in de groep. Mensen gaan liegen en bedriegen reageert Rienk op Baldr zijn bevindingen. Het is gewoon k*t gaat Madilia verder. Baldr denkt op zijn beurt dat het niet slim is om de mensen waar je goed mee omgaat lang bij je te houden. Dan wordt het alleen maar zwaarder legt hij uit. Je moet er gewoon elke week rekening mee houden dat je naar huis gaat voegt Madilia eraan toe. José maakt zich op haar beurt niet zo’n zorgen. Het zou niet slim zijn als ze mij naar huis sturen stelt ze, doelend op het geld dat zij verdient. Over één ding zijn ze het allemaal eens het wordt ontzettend spannend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *