Cemal zou zijn plek in Utopia op offeren zodat Romy kan blijven

Cemal zou zijn plek in Utopia op offeren zodat Romy kan blijven

Als Cemal en Madilia hun hardlooprondje op het Utopia terrein doen praten ze, hoe kan het ook anders over de mysterieuze klok in de woonkamer dat lijkt af te tellen. Nog drie uur zegt Madilia zenuwachtig. Dan heeft ze een interessante vraag voor Cemal. Stel je voor je moet of jezelf wegsturen of Romy, wat zou je doen vraagt ze. Hier moet Cemal even over nadenken. Die is pittig zegt hij. Toch zou hij zich opofferen voor zijn vriendin Romy. Ik denk dat ik dan toch Romy zou laten blijven zegt hij uiteindelijk. Ik zou alles voor Romy doen voegt hij eraan toe. Dit vindt Madilia op haar beurt een lief antwoord. Maar of Cemal die keuze ook echt zal moeten maken? Over een paar uur weten we meer!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *