Chipp en Cemal speculeren over de mysterieuze klok

Chipp en Cemal speculeren over de mysterieuze klok

Als Chipp en Cemal samen aan de ontbijttafel zitten komt het onvermijdelijke ter sprake, de klok die in de loods staat. The clock is ticking begint Cemal. Ik vind het spannend. Ik zit helemaal te trillen voegt hij er verder aan toe. Ik ben zo benieuwd wat het uiteindelijk wordt vervolgd hij tegen Chipp. Chipp vindt het vooral opvallend dat mensen om hem heen erg enthousiast lijken te zijn. Maar ik denk dat er helemaal niks leuks aan is gaat hij verder. Cemal vermoedt dat het voor sommige mensen niet leuk zal zijn maar voor anderen juist weer wel. Als Chipp hem vraagt wat hij denkt dat er gaat gebeuren zegt Cemal dat hij denkt dat er iemand naar huis moet. Volgens Chipp is dat nog te vroeg maar daar is Cemal het niet mee eens. Eén iemand kan er vast wel weg denkt hij hardop. Chipp denkt dat er wat anders staat te gebeuren. Volgens hem gaat er wat veranderen aan de huidige leefomgeving van de bewoners. Het zou ook kunnen dat alle luxe weggaat speculeert Cemal met hem mee. Maar wie heeft er gelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *