De rustige bv vergadering van 12 maart

De rustige bv vergadering van 12 maart

De leden van Utopia bv zijn weer bij elkaar gekomen om van alles te bespreken in een bv vergadering. In dit bericht lees je de belangrijkste punten van 12 maart terug.

Ivan opent de bv vergadering en vertelt over de voortgang van de Fight Night voorbereidingen. En deelt zijn begroting uit aan de groep en beantwoordt de vragen die ze hebben. Ze bespreken het eten, het dagschema en wat er nog moet gebeuren. Als alles duidelijk is voor de groep, gaan ze verder naar het volgende onderwerp. Alle aankomende evenementen worden uitvoerig besproken. Ivan vindt dat Bas erg negatieve opmerkingen heeft maar volgens Bas is dit niet het geval. De twee kibbelen even door, totdat Billy het stopt.

Na de evenementen neemt Beau het woord. Ze vertelt welke merchandise ze heeft bedacht en wil bestellen. De groep discussieert over hoeveel producten ze moeten bestellen en welke ze overbodig vinden. Vervolgens bespreken de bewoners of ze nog digitale foto’s willen laten maken tijdens evenementen. De meningen verschillen en de groep besluit om het binnenkort te overleggen met de fotografe.v De vergadering is rustig verlopen en tevreden merkt Ivan op dat het een leuke vergadering was. Bas is ondertussen al weggelopen, wat Linda de ruimte geeft om aan de groep te vragen of Bas nou wel of niet bij de bv groep hoort. Ze zijn het er allemaal over eens dat Bas er dan de hele vergadering bij moet zitten. Als mensen alleen komen voor hun eigen ding komen en weer opstaan dan heeft het geen zin eindigt Linda geïrriteerd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *