Over een paar uur loopt de mysterieuze klok in Utopia af

Over een paar uur loopt de mysterieuze klok in Utopia af

Al een paar weken staat er een scherm in de loods, met daarop een timer die af lijkt te tellen naar nul. Inmiddels staat er op het scherm dat er nog vier uur en een paar minuten te gaan zijn, iets wat zorgt voor spanning bij de bewoners. De klok vandaag jongens roept Romy enthousiast naar haar mede bewoners als zij zich staat op te maken. Zo spannend voegt ze eraan toe. Billy heeft wel wat theorieën over de mysterieuze klok. Vanaf vandaag gaan we elke week stemmen denk ik zegt ze tegen Romy. Romy weet op haar beurt niet goed wat ze moet verwachten maar het wordt vermoedelijk wel spectaculair. Er gaat is drastisch gebeuren voorspelt ze. Ook Madilia wordt wakker met spanning in haar lijf. Ze is zenuwachtig voor wat er allemaal mogelijk gaat komen. Ik vind het spannend zegt ze tegen Linda, niet lang nadat ze haar ogen heeft geopend. Maar wat er gaat gebeuren? We komen er vast en zeker op terug…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *