Linda en Madilia confronteren Beau over de mannelijke aandacht die ze vraagt

Linda en Madilia confronteren Beau over de mannelijke aandacht die ze vraagt

Linda en Madilia vinden dat Beau sinds Johan aan het hek is gekomen is veranderd. Het lijkt erop dat Beau meer mannelijke aandacht vraagt van andere mannen. Ze willen Beau hierop aanspreken en roepen haar afgelopen avond daarom naar de vide toe om thee te komen drinken. Merk je niet dat je aandacht mist, nu Johan weg is vraagt Madilia subtiel aan Beau. Beau geeft aan dat ze de mannelijke aandacht mist. Ik ben ook een mens benadrukt ze vervolgens. Tuurlijk is het leuk om met iemand te dollen voegt ze eraan toe. En geeft verder nog aan het fysieke contact te missen en een maatje om zich heen. Toch doet Beau er niet moeilijk over en vindt zij het logisch dat zij zich zo gedraagt. Maar of Madilia en Linda hier ook vrede mee hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. cor van de haar at 10:42

    ik ben niet jaloers maar vind het een nare meid die beau met haar eeuwige glimlach ze lijkt echt gestoord hierdoor hen haar niet zien lachen in die telefooncel tijdens het roken echt niet goed is ze bas wist niet waar hij moest kijken! ook wist ze de tweeling van hun salesrek af te helpen voor het goede doel door te stoken tegen ivan ook weer met die glimlach bah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *