Chipp is erg teleurgesteld over hoe Romy met hem en de tweeling omgaat

Chipp is erg teleurgesteld over hoe Romy met hem en de tweeling omgaat

Sinds de bokswedstrijd is de vriendschap tussen Romy, de tweeling en Chipp veranderd. Hoewel Fay, Demi en Chipp niet op Cemal hebben gestemd bij de nominaties, vertrouwt Romy ze toch niet langer. Dit heeft ze ook duidelijk laten merken. Afgelopen avond praat Chipp met Beau over Romy. Hij vindt dat Romy compleet is veranderd sinds ze te horen kreeg dat hij en de tweeling op Cemal wilde stemmen. Iets wat hij niet begrijpt, aangezien het een spel is en hij ook met andere bewoners op wie hij heeft gestemd normaal kan doen. Ik ben nog nooit zo teleurgesteld geweest in een mens laat hij dan ook weten aan Beau. Beau knikt maar zegt er niet veel over. Al snel komt Demi erbij staan. Alles is zo anders zucht ze. Chipp merkt op dat het normaal is dat de sfeer veranderd is in Utopia maar hij begrijpt niet waarom Romy niet normaal tegen hem en de tweeling kan doen. Je hoeft niet ineens een ander mens te worden eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Hans at 10:08

    Chagerijn jij moet wel een vreselijke hekel aan Romy hebben als je altijd zo over haar praat.
    Ik vindt haar een aardigen meid en zal echt niet de enige zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *