De bewoners uit Utopia houden audities voor het naderende live in de loods evenement

De bewoners uit Utopia houden audities voor het naderende live in de loods evenement

Live in de Loods komt steeds dichterbij en daarom hebben de bewoners bedacht om afgelopen avond audities te houden. De bewoners kunnen allemaal auditeren voor een plekje in de line-up vrijdag. Baldr en Ivan hebben het podium opgebouwd zodat de bewoners hun act daarop kunnen uitvoeren. Als de microfoon staat, komen binnen no time Beau en Romy erbij staan om alvast een liedje te zingen, terwijl Ivan de muziek hard aanzet. Ook Rienk en Baldr zingen verschillende liedjes voor de grap.

Om 20:30 uur is het dan zover. De bewoners verzamelen zich op de banken, als Ivan en Beau het woord nemen. De twee leggen uit dat het een auditie is voor een plekje in de line-up voor Live in de Loods. Chipp en Bas zullen de juryleden zijn en beslissen welke bewoners het begeerde plekje in de line-up verdienen. Er zal gelet worden op presentatie, zang en uitstraling. Kortom de U-factor roept Bas enthousiast. Dan is het tijd voor de eerste auditie. Het zijn de tweeling die een liedje van Maan en Ronnie Flex uitvoeren. De bewoners lachen om het gekke optreden en klappen vrolijk met de muziek.

Na alle optredens is het dan tijd voor de uitslag. Juryleden Bas en Chipp komen het podium op. Chipp vraagt trommelgeroffel aan van de groep en de bewoners beginnen op de grond te stampen. Bas neemt vervolgens het woord en maakt de top drie bekend die zal mogen optreden vrijdag. Op nummer drie staat Baldr en op nummer twee staat Cemal. De winnaar van vanavond is the one and only… Ivan roept Bas dan enthousiast. Beau overhandigt Ivan een blaadje waar in koeienletters winnaar Live in de Loods op geschreven staat. Ivan lijkt er iets minder blij mee te zijn, omdat hij toch niet zo graag wil optreden voor zo’n groot publiek. Zal hij uiteindelijk besluiten om af te zien van zijn optreden? Het was in ieder geval een gezellige avond!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 18:24

    Getfer alweer die Ivan, Ik hoop dat hij lekker afgaat op het podium, nu hij heeft gewonnen moet hij doorzetten ook, anders had hij niet mee moeten doen met de audities.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *