Roy Donders komt ook optreden tijdens live in de loods

Roy Donders komt ook optreden tijdens live in de loods

Aankomende vrijdag organiseren de bewoners een evenement, Live in de Loods. Naast dat de mannen van Baby Blue naar Utopia komen om op te treden, komt er blijkbaar ook nog een andere bijzondere bekende gast. Afgelopen avond krijgt Romy namelijk een telefoontje van Marvin, de vriend van Roy Donders en het lijkt erop dat hij en Roy Donders vrijdag ook langskomen om een feestje te vieren vrijdag. Als Romy Marvin hartelijk heeft bedankt, hangt ze vrolijk op. Oh wat leuk roept ze blij door de loods. En vertelt het goede nieuws meteen aan Beau, die net zo enthousiast reageert. Dat belooft een goed feestje te worden vrijdag. Nu maar hopen dat de kaartverkoop ook een boost krijgt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *