Chipp heeft wilde plannen als Bas zijn slaaf wordt

Chipp heeft wilde plannen als Bas zijn slaaf wordt

Enige tijd terug hebben Bas en Chipp en weddenschap gesloten over de bokswedstrijd van Ivan en Ruud. Bas wedde dat Ruud de wedstrijd zou winnen en heeft dus verloren. Daarom moet hij morgen een dagje Chipp zijn slaaf te zijn. Chipp heeft er al helemaal zin in en loopt blij naar Bas toe. You’re going to be my bitch grapt hij. Beau en Fay vragen wat later aan Chipp of hij leuke taken heeft bedacht voor Bas. Ik heb er genoeg, ik wil dat hij de hele dag naast me rond loopt zegt Chipp triomfantelijk. Romy is benieuwd wat Chipp nog meer voor ogen heeft. Chipp legt uit dat hij wil dat Bas de hele dag naast hem loopt met een dienblad waar een biertje op staat, daarbij wil hij ook ontbijt op bed. De andere bewoners lachen, terwijl Bas opmerkelijk stil blijft. Zal Bas het volhouden als Chipp zijn slaafje?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *