Beau haar vertrouwen in Linda is geschaad

Beau haar vertrouwen in Linda is geschaad

Een paar dagen geleden heeft Beau te horen gekregen dat Linda over haar gepraat had. Beau is tot twee keer toe de confrontatie met haar aangegaan en heeft haar frustratie erover uitgesproken. In het huisje van Beau vraagt Ivan afgelopen avond aan Beau wat er precies speelt tussen haar en Linda. Beau legt uit dat Linda haar vertrouwen heeft geschaad, door nare dingen over haar te zeggen. Dat vind ik echt heel jammer voegt ze er sip aan toe. Linda heeft uiteindelijk wel haar excuses aangeboden en Beau hoopt dat het een wake-up call is voor haar en dat ze met het geroddel stopt. En is ze nu boos dat je op haar gestemd hebt vraagt Ivan, doelend op de nominatiestem die ze aan Linda heeft gegeven maandag. Beau haalt haar schouders op, hier weet ze het antwoord niet op. Ze staat in ieder geval alsnog achter haar stem op Linda, aangezien ze niet met haar wil samenwonen als ze over haar roddelt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. chagija at 14:11

  Je gevoel dat linda vals is klopt helemaal het is een opruier die zo jaloers is op alles wat met ivan te maken heeft het eigenlijk best griezelig die linda een beetje eng nee erg eng die jaloezie van die buldog

 2. cor van de haar at 12:15

  opgestookt door de twee.l
  ling en het is echt zwaar overdreven en beau is haatdragend wat zeiden de tweeling een tijdje terug flirty beau beau valt gewoon op een bepaalde manier op niets om kwaad over te worden

 3. joke gotte at 11:55

  Helemaal gelijk Beau eens een roddelaarster altijd een roddellaarster nu is Billy weer bij de ploeg kletesen over een ander is het enigste wat de vide kan en dat gaat nooit over JALOZIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *