Beau confronteert Ivan met het huisje wat hij geclaimd heeft

Beau confronteert Ivan met het huisje wat hij geclaimd heeft

Ivan heeft al een nacht in het oude huisje van René geslapen, tot verbazing van Demi en Fay. De tweeling vond dat Ivan het niet op de juiste manier had aangepakt en zonder overleg het huisje heeft geclaimd. Beau besloot dit afgelopen avond met Ivan te bespreken in haar huisje. Je hebt dat hutje toegeëigend begint ze met een lach. Volgens Ivan is dit echter niet waar en heeft hij het huisje niet ingepikt. Je legt gewoon je bed daar neer reageert Beau. Ivan merkt op dat het huisje plek voor twee heeft en Demi er ook welkom is. En vertelt verder dat hij niet meer op de vide wil slapen en in dat huisje voor het eerst weer eens goed heeft geslapen. Als Beau vraagt of Ivan het met Demi heeft gesproken reageert Ivan verbaasd. Moet ik toestemming ervoor vragen dan vraagt hij. Hij vindt dat hij recht heeft om te slapen in het hutje en de tweeling het niet zomaar kunnen toe-eigenen. Daarna somt hij op dat de tweeling inmiddels al de boot en het kasteel hebben. En dan willen ze deze nu ook? vervolgd hij verontwaardigd. Beau antwoordt dat het goed is overlegd met René, waarop Ivan weer zegt dat hij het niet logisch vindt dat bewoners slaapplekken doorgeven, terwijl ze die niet zelf hebben gebouwd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. saskia at 13:14

  En ze hebben de boot en ze hebben de kasteel en dan moet iemand die op de vide slaapt toestemming vragen.

  En de boot en de kasteel en dan willen ze nog het huisje van rene, ziek dit

 2. Heidy at 12:13

  Oh wat is die man erg, net alsof hij het huisje heeft gebouwd, Rene heeft wel degelijk het huisje gebouwd. Ivan kwam wederom in een gespreid bedje terecht en hoeft helemaal niets te doen in Utopia, behalve de koning uit te hangen! René had het huisje aan de twins gegeven, waarom gewoon niet even met de meisjes overleggen. Ik weet zeker dat ze gezegd zouden hebben is goed Ivan neem jij het maar. Maar zoals hij op deze manier alles naar zich toe trekt is echt niet normaal. En iedereen pikt het ook nog gewoon. Ze zijn allemaal bang, behalve Chipp en de twins en Beau en Bas. Die durven nog enigszins tegen hem in te gaan.

 3. kaatje at 11:16

  Hij is de keizer, alleen voor hem geld, met niemand overleggen. Hij heeft recht op alles. De engerd, de griezel……

 4. Bep at 09:45

  Alles wat Ivan doet ingoed daar .
  Hij is heer en meester toch daar .
  Doet ieder ander dat .
  Dan is het hek van de dam.
  Nu moet het maar stilzweigend toe gelaten worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *