Mehmet vindt dat Cemal zorgvuldig om moet gaan met de fouten die hij gemaakt heeft

Mehmet vindt dat Cemal zorgvuldig om moet gaan met de fouten die hij gemaakt heeft

Cemal en Mehmet praten in de keuken over de markt en de organisatie daarvan als Cemal laat weten dat hij foutjes heeft gemaakt bij een aantal facturen voor standhouders. Terwijl hij vrolijk weer verder kletst, kijk Mehmet hem verbaasd aan. Probeer daar wel een beetje mee op te letten zegt hij uiteindelijk met een lach tegen Cemal. En legt uit dat fouten maken menselijk is maar ze een bedrijf blijven en het dus wel goed moeten doen. Wees er zorgvuldig mee benadrukt hij verder. Cemal knikt en is het helemaal eens met Mehmet en belooft het op te gaan lossen. De twee spreken af om samen te gaan zitten en het uit te zoeken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *