Rienk heeft er vrede mee als er met hem niet meer gesproken word over de finale

Rienk heeft er vrede mee als er met hem niet meer gesproken word over de finale

Nadat Madilia met verschillende mede bewoners over Rienk heeft gesproken besluit ze hem apart te nemen. Een aantal bewoners waaronder Madilia, storen zich aan het feit dat Rienk zich te veel met de finale bemoeit. Als Rienk dit blijft doen zal de groep beslissen dat Rienk Utopia moet verlaten. Dit wil Madilia niet, dus doet ze haar best om Rienk te overtuigen dit niet meer te doen. En vertelt Rienk over haar gesprek met Chipp en met Bas. Ik zei dat ik niet wil dat jij weg moet legt ze uit. En voegt eraan toe dat ze wel bang is dat dit gaat gebeuren als Rienk blijft doen wat hij doet. Ik weet dat we het niet met elkaar eens zijn gaat ze verder. Maar ik wil niet dat Ivan, of zelfs ik zelf jou weg moet stemmen benadrukt ze. Madilia vertelt daarna wat Bas zijn oplossing was. Bas vindt namelijk dat het aan de bewoners is om niet met Rienk over de stemmingen te praten. Dat is prima antwoordt Rienk. Op deze manier wordt hij nergens in betrokken en zijn alle partijen tevreden. De twee praten nog een tijdje door en lijken het eindelijk eens te worden over dit onderwerp.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *