Linda heeft het gevoel dat Madilia haar negeert

Linda heeft het gevoel dat Madilia haar negeert

Tussen Madilia en Linda gaat het de laatste tijd weer goed. Toch is er weer onenigheid ontstaan tussen de twee rondom de boodschappen. Madilia en Linda doen al een lange tijd de boodschappen samen. Zij bestellen de boodschappen, sorteren deze en ruimen ze hierna op. Dit is niet helemaal lekker gelopen de afgelopen keer en het valt Linda op dat Madilia haar nu negeert. Je loopt de hele ochtend al strak langs mij heen zegt Linda geïrriteerd dan ook tegen haar. Madilia ontkent dit en zegt dat zij Linda gewoon goedemorgen heeft gewenst. Linda vindt dit vreemd en vindt alleen goedemorgen niet genoeg. Ik begrijp het niet, hebben we langs elkaar heen gewerkt? Madilia geeft aan niets te snappen van de discussie en is zich niet bewust dat zij Linda expres negeert. Uiteindelijk loopt Madilia weg uit de discussie. Zal het nog goedkomen tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 10:44

    Wat een vervelend mens is dat hoop dat ze morgen vertrekt ze is gemaakt en die namaak lach ze denkt echt dat Utopia van haar is samen met haar vriendje Yvan dat denkt ze namelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *