Oud Utopia bewoner Victoria komt langs tijdens de Utopia markt

Oud Utopia bewoner Victoria komt langs tijdens de Utopia markt

Oud Utopia bewoner Victoria komt het Utopia terrein opgelopen tijdens de markt met een bijzondere mededeling. Ze komt het kinderboek die zij samen met Bas heeft gemaakt signeren. Dit is gek zegt Victoria in zichzelf terwijl ze de terrein van Utopia op komt lopen. Al snel wordt ze herkent en met open armen begroet. Romy rent op haar toe en ontmoet haar met tranen in haar ogen. Ze is enorm blij om haar weer te zien. Ik ben zo trost op jou zegt Victoria tegen haar. Nadat ze haar rondje heeft gedaan komt ze Bas tegen. Samen bespreken en bekijken zij het kinderboek. De bewoners zijn enthousiast dat Victoria weer voor een dagje terug is en willen allemaal met haar bijpraten.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *