Madilia en Linda praten hun disscussie die nergens over ging uit

Madilia en Linda praten hun disscussie die nergens over ging uit

Linda en Madilia hadden vandaag een discussie met elkaar over de boodschappen. Ze snapte elkaar niet en daarom ontliep Madilia Linda. De twee staan vandaag met elkaar in Le Luifel tijdens de Utopia markt en moeten daarom met elkaar samenwerken. Terwijl zij net in Le Luifel staan probeert Madilia het goed te maken met haar mede bewoner. Madilia loopt naar Linda toe met open armen en probeert haar te knuffelen. Linda kan niet lang boos blijven en geeft haar een knuffel terug. De twee  bespreken het voorval met elkaar uit en concluderen dat het nergens over ging.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Ruud at 16:51

  Ze kunnen niks zien hoor wat wij type dat hebben de redactie juist niet geproduceerd, vind dit wel jammer dat ze niks zien…dan wordt het helemaal een rotzooitje

 2. Bep at 14:47

  Wees daar maar niet bang voor Joke
  Weten ze allang ze zitten niet voor niets achter pc .
  Of denk ji dat ,dat zakelijk is

 3. joke gotte at 14:31

  Wordt het niet eens tijd om de bewoners af en toe eens laten zien hoe de buiten wereld over hen denkt ,daar hebben ze toch ook wel een beetje recht op als kijkend publiek .Ben benieuwd of hier wat mee gedaan .Misschien wordt dit wel niet geplaatst,de kijker mag toch ook wel een idee hebben ben benieuwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *