Oud Utopia bewoner Victoria praat met Bas over de finale van Utopia

Oud Utopia bewoner Victoria praat met Bas over de finale van Utopia

Victoria is net Utopia binnen gelopen om haar kinderboek te signeren. Maar uiteraard vindt zij het ook leuk om bij te praten met de bewoners. Bas heeft samen met Victoria in Utopia gezeten en wil daarom haar advies. Samen bespreken zij de finale. Wat is je gevoel vaagt Victoria aan Bas. Bas geeft aan dat hij graag bewoners eruit wil stemmen waar hij weinig mee heeft. Het lijkt hem niet handig zijn concurrenten eruit te stemmen. Victoria zegt dat het belang van Utopia voorop staat en bewoners elkaar niet moeten afrekenen op fouten. Mensen durven elkaar niet meer aan te kijken, omdat ze bang zijn voor elkaar probeert ze verder uit te leggen. Bas is het hier helemaal mee eens en vindt het jammer dat er weinig wordt gepraat onderling. Victoria vindt op haar beurt weer dat Bas niet bang hoeft te zijn voor zijn positie. Jullie zijn met zijn alle Utopia, de titel is niet het doel maar een gezamenlijk doel hebben gaat ze verder. Als mensen zich nu al gek maken weet je nooit waar het heen gaat voegt ze eraan toe. Zal Bas het advies van Victoria opvolgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *