De Utopia markt van 25 maart verloopt niet vlekkeloos

De Utopia markt van 25 maart verloopt niet vlekkeloos

Het is vandaag marktdag en de bewoners zijn druk bezig geweest met de voorbereidingen. Toch loopt de Utopia markt niet helemaal zoals gepland. Eerder vandaag ging de pinautomaat al even kapot, hierna viel het stroom uit en nu zijn de toiletten ook nog verstopt. Ivan komt achter deze ontdekking en probeert een oplossing te vinden. Bas weet jij waar de ontstoppers zijn vraagt hij bezorgd maar Bas weet hier geen antwoord op. Zenuwachtig loopt Ivan vervolgens naar Linda toe, die friet staat te bakken in le luifel. Ivan legt het verhaal uit aan Linda maar zij blijft rustig en stelt voor het op te lossen. Ze gaat opzoek naar een ontstopper en probeert de toiletten weer werkend te krijgen. Ook Chipp probeert Linda met het ontstoppen, maar tevergeefs. Lukt het Chipp om wel een oplossing te vinden? Hopelijk verloopt de rest van de middag beter…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *