Victoria vindt het erg jammer hoe de finale van Utopia loopt

Victoria vindt het erg jammer hoe de finale van Utopia loopt

Victoria is vandaag teruggekeerd in Utopia om haar nieuwe kinderboek, die ze samen met Bas heeft gemaakt te promoten. Na afloop van de markt heeft ze een hartig woordje met Chipp te spreken. Chipp geeft aan dat het sinds het begin van de finale flink is veranderd in Utopia. Hij mist de grapjes en de gezelligheid. Het is er nog wel maar het is nu veel meer het klote spelletje benadrukt hij. Victoria laat weten dat ze Utopia volgt, zeker nu de finale is begonnen. Ook zij merkt op dat iedereen nu over lijken gaat. Het is te zot voor woorden! Moet iedereen met slapeloze nachten en een chagrijnig gezicht de poort uit?! Dat kan toch niet voegt ze er fel aan toe.  En vindt dat de bewoners moeten beseffen dat het einde eraan komt, iedereen is de realiteit kwijtgeraakt. Het is zonde als Utopia zo eindigt, voor iedereen benadrukt  ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. cor van de haar at 04:49

    beau heeft zich belachelijk aangesteld en heeft zelf voor praatjes gezorgd door bij bas in bed te kruipen en daarna te zeggen tot straks schat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *