Victoria wil heel de groep advies geven over de laatste periode van Utopia

Victoria wil heel de groep advies geven over de laatste periode van Utopia

Als de bezoekers van de Utopia markt allemaal zijn vertrokken, gaat Victoria het gesprek met Ivan aan. Als eerst geeft ze hem een knuffel. En vertelt hem dat ze straks, voordat ze weer gaat, met de hele groep kennis wil maken en iets wil delen. Een advies voor de gehele groep over de aankomende periode. En voegt eraan toe dat het haar aan haar hart gaat over hoe het nu in Utopia gaat.  Mensen moeten stoppen met elkaar te veroordelen benadrukt ze. En zou het zonde vinden als men met een vervelend gevoel Utopia zal verlaten. Het begin en het einde maken het meeste indruk gaat ze verder. Ze heeft al enkele bewoners gesproken en constateert dat er heel veel mensen lopen met angst, slapeloze nachten en allerlei spookgedachten over elkaar. Die zijn totaal niet relevant en niet op waarheid berust. Ze vindt dan ook dat er meer gepraat moet worden met elkaar, zeker in deze laatste paar maanden. Anders wordt het gewoon een k*t verhaal de komende weken! maakt ze hem aan het einde van het gesprek nog even duidelijk. Hoe zal de rest van de groep op Victoria haar bevindingen reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. josknapen at 20:45

    Beau, is een vrouw die aandacht nodig heeft, Linda heeft gelijk gehad, maar de waarheid mag niet gezegd worden. Bas is een beetje Arrogant, hij speelt het spelletje slim.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *