Chipp en Romy hebben een goed gesprek over de manier waarop zij stemmen

Chipp en Romy hebben een goed gesprek over de manier waarop zij stemmen

Na een goed gesprek met Victoria, waarin zij Romy aanraadt op Chipp af te stappen,besluit ze dit ten harte te nemen. De twee hebben sinds de grote finale gestart is een conflict met elkaar. Dit gaat voornamelijk over de manier waarop Chipp stemt namelijk tactisch. Chipp stemt in met een gesprek en de twee zonderen zich buiten af. Het enige wat ik heel moeilijk vind en hoe ik Utopia niet wil eindigen, is als we er een slagveld van creëren zegt Romy. Diegene die stemt maakt er geen slagveld van, degene die het veroordeeld wel antwoordt Chipp hierop. Met deze uitspraak was Victoria het ook eens. En Chipp voegt eraan toe dat ze elkaars keuzes zullen moeten accepteren. Ook zegt hij dat alles heel erg uit zijn verband wordt getrokken. De twee zullen het nooit eens worden over de manier van stemmen, tactisch of niet. Chipp had het liefst nog vijftien maanden gebleven, zonder de afvalrace maar hij voelt zich gedwongen om het spel zo te spelen. Na een goed gesprek lopen de twee weer de loods in en lijkt de vriendschap een doorstart te maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *