De bewoners uit Utopia hadden flink last van de verstopping

De bewoners uit Utopia hadden flink last van de verstopping

Sinds gisteren zijn de toiletten verstopt geraakt en daarom zijn alle bewoners genoodzaakt om naar het bos te lopen om hun behoefte te doen. Voor sommigen is dit geen probleem, voor anderen is dit een nachtmerrie. Zo staart Madilia somber uit het raam en mompelt ze dat ze niet naar buiten wil om naar het toilet te gaan. Kom schat, ik loop wel even met je mee en let op. Anders moet je straks tijdens de stemmingen zegt Romy en sleurt Madilia mee met een wc-rol onder haar arm. Met een ongelukkig gezicht sjokt Madilia met haar mee. Het voelt echt zo ellendig, geen wc moppert ze. En voegt eraan toe dat ze het zo vies vindt en wenst dat de normale wc het snel weer doet.

Maar door deze verstopping kunnen de bewoners ook niet douchen. En ze zijn hier niet bepaald blij mee en hebben dan ook zo snel mogelijk een oplossing proberen te vinden. Toevallig is aannemer Wim er weer wat mooi uitkomt! Hij wordt vriendelijk ontvangen, waarna Cemal hem meeneemt naar de put. Wim kijkt wat er precies mis is en concludeert dat het probleem waarschijnlijk vanuit de keuken komt. Hij gaat samen met zijn team aan de slag zodat de bewoners zo snel mogelijk weer gebruik kunnen maken van de wc en de douche. Terwijl Wim en Cemal bij de put staan, probeert Cemal te bedenken waarom de put verstopt is geraakt. Volgens Wim komt het probleem uit de keuken en Cemal bekijkt aandachtig of hij iets herkenbaars ziet. Na een tijdje is het probleem dan eindelijk verholpen, de put is helemaal leeggemaakt. De bewoners kunnen tot hun grote vreugde dus weer gebruik maken van de wc en douche!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *