De bv vergadering van 26 maart

De bv vergadering van 26 maart

De bv groep is weer bijeen gekomen om van alles te bespreken in een vergadering. Je leest hier de belangrijkste besproken punten van 26 maart terug.

Beau opent de vergadering en zegt dat er vorige week is gesproken over het idee van een promotieteam. Ze vraagt wie die taak op zich gaat nemen. Bas voelt zich de aangewezen persoon om de evenementen van Utopia te promoten en Billy zal hem daarin ondersteunen. Vervolgens wordt de merchandise besproken. De groep overlegt wat en ingekocht moet worden en hoeveel stuks er nodig zijn van alles. Nadat iedereen het eens is wat betreft de inkoop en aanschaf van de merchandise wordt er overgegaan op de evaluatie van Live in de Loods en de Utopia markt. Live in de Loods was een prima evenement en er is winst gedraaid dus de bewoners zijn tevreden.

Billy begint over de markt met twaalf man vond zij dat de markt onderbezet was en wil hier voor de volgende keer wel iets mee gaan doen. We hebben het nu gered maar voor de volgende keren gaat het gewoon echt te krap zijn voegt ze eraan toe. De rest van de bv groep is het hier mee eens en samen stellen ze een plan op om de volgende markt soepel te laten verlopen met minder mensen. Billy oppert om mensen in te huren en logischerwijs de prijs van het kaartje te verhogen. De laatste markt wil ze iedere bewoner vrij geven en de markt te laten draaien op ingehuurde mensen zodat zij geld kunnen verdienen met de polly’s. Als laatst worden de cijfers van de komende evenementen besproken en hoeveel omzet er tijdens de markt gedraaid is. Mehmet laat weten dat de kinderboeken goed zijn gegaan en de bewoners zijn er trots op. Dan is het voor een ieder weer tijd om zijn eigen weg te gaan en zit de vergadering van vandaag erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *