Chipp is bang om in de gevarenzone te belanden

Chipp is bang om in de gevarenzone te belanden

Sinds de vorige nominatieronde worden een aantal bewoners ervan beschuldigd dat zij tactisch stemmen. De drieling die hun stemmen aan Linda gaf, werd met boze ogen aangekeken door het kamp van Linda. Ook Romy en Billy waren niet te spreken over Chipp, Demi en Fay. De rest van de week was de spanning tussen beide partijen voelbaar. Afgelopen avond is hier verbetering in gekomen toen Chipp en Romy het besloten uit te praten. Vandaag, net voor de nieuwe nominatieronde praat Chipp met Billy. Billy vraagt of hij bang is dat hij, Demi of Fay in de gevarenzone komen. Chipp denkt dat dat zomaar zou kunnen gebeuren. Als het zo is, dan is het zo voegt hij eraan toe terwijl hij zijn schouders ophaalt. Billy geeft aan dat ze hoopt dat eerst de zwakkere bewoners eruit gaan. Als voorbeeld noemt ze Baldr. Chipp lijkt het hiermee eens te zijn en is er dan ook vrij zeker van dat hij op Baldr gaat stemmen. En als Fay of ik dan met hem in de gevarenzone zitten, hoop ik dat meer mensen willen dat wij blijven sluit hij het gesprek af. Wie komt er volgens jou in de gevarenzone?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *