Bas, Cemal en Romy bespreken hun visies rondom de naderende stemrondes

Bas, Cemal en Romy bespreken hun visies rondom de naderende stemrondes

De nominatieronde komt eraan en verschillende bewoners bespreken dit. Er zijn hier een aantal mensen en die zijn niet eens echt Utopiaans, snap je? vraagt Cemal aan Bas. Bas is het hier niet helemaal mee eens en zegt dat iedereen Utopia op zijn of haar manier invult. En ik vind dat je dan moet kijken of die manier past bij je eigen manier en zo mensen uit het spel stemmen voegt hij eraan toe. Cemal spreekt vervolgens uit dat hij het gevoel heeft dat deze stemming wat luchtiger is dan de vorige en dat hij het idee heeft dat de groep niet echt verdeeld is in kampen. Altijd stemmen vanuit je gevoel, nooit vanuit je ratio legt hij verder uit. Romy is het hier mee eens maar is bang dat je er niet helemaal onderuit komt omdat ze van mening is dat je tegen het einde wel tactisch moet stemmen. Hier is Bas het niet mee eens. Hij vindt dat als hij telkens stemt op degene die hij het minst Utopia waardig vindt, hij trouw blijft aan zijn gevoel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *